Original Fine Art Prints

Original Fine Art Prints

Hot

Tuesday, December 26, 2017

Original Fine Art Prints

December 26, 2017 0

Cetakan karya seni sing unik sing ngasilake tayangane beda saka gambar sing padha, digawe kanthi langsung karo tukang utawa panemu ahli miturut pengawasan tukang. Padha bisa digawe kanthi teliti ing PC utawa digawe ing piring, watu, kothak kayu, utawa sawetara materi liyane. Geser, aquatint, monopripsi, litografi, lan collograph minangka bagéan saka metode printing sing digunakake minangka bagéan saka cithakan unik.

Cetakan karya seni sing unik sing dikarepake lan ditandhani dening tukang. Saliyane tandha tukang, mesthine kudu nyekel nomer versi lan jumlah cetakan agregat digawe. Sawetara cithakan kriya tanduk unik ngemot data babagan sistem lan bahan sing digunakake minangka bagéan saka printing.

Print Council of America wis nerbitake aturan tartamtu sing penting kanggo dicetak supaya kualifikasi minangka cetakan unik. Aturan kasebut nyuwun yen gambar ace ing watu utawa materi liyane kudu digawe dening tukang. Padha mbutuhake manawa printah panulisan, yen ora dicithak dening tukang, kudu dicithak tangan dening tukang ahli ing sangisoré pengawas. Kajaba iku, dhèwèké nyuda teges tandha dening tukang ing print. Aturan kasebut uga nyuwun yen sawisé versi rampung, gambar ace kudu diguliti kanggo nganthi nggunakke maneh.

Nyingkiri kreasi karya seni sing unik sing nganggo bahan kualitas sing didokumentasikan minangka pendekatan apik kanggo ngatonake sing pisanan. Saliyane ngenalake karya seni, karya seni sing cetha sing cetha cetha ngamanake lan nglindhungi cithakan kerajinan kanggo jaman mbesuk.

Dina iki, ana akeh situs sing nyedhiyakake macem-macem cithakan kriya sing unik lan menarik ing kondisi kualitas tengah sajarah gedhe. Anane macem-macem alternatif kanggo ngira-ngira bisa diakses kanggo nemtokake kabeh kabutuhan mbuwang. Karya ilmiah sing nyenengake kanthi cetha sajroning maneka warna subyek kaya urip, makhluk, rekayasa, impen, funniness, pemandangan, rasa sing paling penting lan agama, musik, lan budaya donya bisa diakses ing web.
Read More